Тежко болната Шер се зае да пише завещание

Седемдесетгодишната американска певица Шер смята, че дните й са преброени. Тя се е заела да запише завещанието си, твърдят медиите в САЩ. Певицата се е заела да разпредели състоянието си от 305 милиона долара между роднините си.
Плановете й са да закупи домове за деца си – Чаз Боно (47) и Илайджа Блу Олман (39). Преди пет години Чаз Боно стана мъж и Шер още не може да се примири с факта, че дъщеря й промени пола си. Шер дава на сестра си Джорджана Лапиер (64) част от средствата си и й купи огромно имение в Бевърли Хилс за 2 милиона долара.
Освен това певицата взе да живее при себе си 89-годишната си майка. Шер все още не може да се възстанови от последиците от вирусното заболяване, което я срина през 2014 година.
Тогава медиците забраниха на Шер да се претоварва и се наложи да оложи концертите си, отменяйки втората част на турнето си. Оттогава здравословното и състояние се се влошава и тя смята, че не й остава още много живот, припомня БГНЕС.

Comments

comments

About Мариета Димитрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

item_1

Салах Абдеслам бе осъден на 20 г. затвор

Първоинстанционният съд в Брюксел призна днес за виновни Салах Абдеслам и Суфиян Аяри в опит ...