Социалното предприятие за производство на хартиени пликове в Банско промотира дейността си в дните на джаз фестивала

Социалното предприятие за производство на хартиени пликове в Банско промотира дейността си в дните на джаз фестивала

Социалното предприятие за производство на хартиени пликове към община Банско използва дните на провеждане на най-популярния летен музикален фестивал в България – Банско Джаз Фест, за да популяризира своята дейност с рекламна шатра.

Предприятието е създадено със средства от европейските фондове с основната цел да спомага за повишаване качеството и заетостта на младите хора в неравностойно социално положение. В него за заети шест лица в неравностойно положение, потребители на Защитените жилища в Банско.
„Създаването на трайни трудови навици и умения, развитието на мотивацията им за постигане на конкретни цели чрез трудово-терапевтична дейност са сред основните ни задачи за интеграцията на младите хора с психо-физични и интелектуални затруднения” коментира инициативата кметът Георги Икономов.
„Социалното предприятие се стреми да популяризира дейността си, да демонстрира една ефективна трудово-терапевтична дейност, която освен това има реална реализация на пазара и произвежда екологичните хартиени пликове. Произвеждат се голям асортимент от хартиени пликове, подходящи за заведенията за бързо хранене, хранителните магазини, аптеки, хотели, и то на конкурентни цени” допълни още той.
IMG_9301

Comments

comments

Социалното предприятие за производство на хартиени пликове в Банско промотира дейността си в дните на джаз фестивала Социалното предприятие за производство на хартиени пликове към община Банско използва дните на провеждане на най-популярния летен музикален фестивал в България – Банско Джаз Фест, за да популяризира своята дейност с рекламна шатра. Предприятието е създадено със средства от европейските фондове с основната цел да спомага за повишаване качеството и заетостта на младите хора в неравностойно социално положение. В него за заети шест лица в неравностойно положение, потребители на Защитените жилища в Банско. „Създаването на трайни трудови навици и умения, развитието на мотивацията…

Оценка

Рейтинг: Оцени първи

About Велислава Янакиева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

поли

Катастрофата след изхода от Благоевград в посока Железница предзвика хаос на пътя, няма пострадали

Катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона край Благоевград затапи движението в двете ...