Радослав Тасков, председател на ОбС-Благоевград: Предложенията на „групата на Дончо“ не са юридически издържани. С лъжите, които се пишат, трябва да знаят, че стъпват по тънък лед

Председателят на ОбС-Благоевград, даде пресконференция, на която отговори на всички опити за дискредитирането му, от последните седмици от една група съветници. Изключително интелигентно и дипломатично, той отговори на всички обвинения, които се тиражираха в медии и даде да се разбере, че когато се прави нещо, то трябва да става по правилата и според закона.

“ Предложенията им не са юридически издържани.“, така квалифицира Радослав Тасков, опитите на „Партия на Зелените“, да го свалят от председателския стол.
Тасков коментира и факта, че начина, по който са си написали предложението, изглежда, че визират следващият мандат, в който те може, изобщо да не бъдат част от ОбС. Припомни и за „апетитите“ на Андон Тодоров да бъде председател, както и това, че му липсва подкрепа, за да осъществи намеренията си.

“ Ако продължава да пише лъжи, трябва да знае, че стъпва по тънък лед.“, обясни Тасков. И предупреди, че един ден, подобни неща, могат да доведат до съд, защото това е подсъдно.

„След преживяния катарзис на „групата на Дончо“ преди година, започнаха да гласуват „против“ и „въздържал се“ по всички въпроси, независимо за какво се касае.“, каза Радослав Тасков. Даде и няколко примери за предложения, които една принципно „зелена“ партия, следва да подкрепи, а визираната група е гласувала „против“ или „въздържал се“.

На пресконференцията Тасков разясни и темите на утрешната сесия на ОбС, както и темата, която вълнува гражданите през последния месец, а именно детските градини.

Comments

comments

About Мариета Димитрова

Мариета Димитрова е главен редактор и собственик на информационна агенция Blagoevgrad News, работи и като репортер-кореспондент на "Господари на ефира". Бивш автор и водещ на сутрешно предаване по Регионална телевизия Око. Член на Асоциацията на европейските журналисти – България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

28167280_565796567116074_4630035927266145538_n

Пожарникари спасиха паднала в река патица

На достойна за уважение постъпка станаха свидетели санданчани днес. Полицаите от Районна служба „Пожарна безопасност ...