Прием-коктейл за представители на на благоевградската общественост в АУБ

ауб

ПОКАНА

Д-р Стивън Съливан, в. и. д. президент на Американския университет в България,

има удоволствието да Ви покани на

ПРИЕМ-КОКТЕЙЛ

за представители на благоевградската общественост

27 март 2018 г., 18:30 – 21:00 часа

Студентски център „Америка за България”, университетски комплекс „Скаптопара”

Ще се радваме да споделите с нас вечерта на 27 март, за да отбележим още една година на успешно сътрудничество и възможността да градим заедно устойчива общност!

На традиционния прием на Американския университет в България, в. и. д. президент на АУБ д-р Стивън Съливан ще изрази своята признателност към представителите на благоевградската общественост и медии за съдействието и подкрепата, които университета получава през годините. Специален гост на събитието ще бъде кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, който също ще отправи кратко приветствие към присъстващите. По време на приема гостите ще могат да се насладят на кратко представление на студентския фолклорен клуб „Самодива“.

Традиционният прием е в чест на предстоящото дипломиране на двадесет и четвъртия випуск студенти на университета. Сред гостите ще бъдат представители на общинското и областното ръководства, народни представители, избрани от квотата на Благоевград, и представители на културни, образователни и бизнес организации от града и региона.

За нас ще бъде чест да Ви посрещнем в АУБ, очакаме Ви!

Comments

comments