Прелестните дамски обувки, които ще ви направят стилна през 2019 г

  1. Ежедневни и леки маратонки, които могат да вдъхновяват дори Дороти да замени своите рубинено червени обувки за по-удобна (но също толкова стилна) опция.
  1. Класически дамски обувки тип „Балерина“. Те са толкова елегантни, че ще очакваме да ги носителите на случайно направена хореографияна „Лебедово езеро“. Колкото повече носите тези обувки, толкова по-удобни стават те! Можете да ходите с тях цял ден и да получавате стотици комплименти за тях. Можете просто да поръчате бежов цвят, но и леопардовия принт си го бива.
  1. Обувки с токчета и каишки на глезена, които могат да ви открадната сърцето и дори да се съчетаят с дъкните по особено шикозен начин. Това е вероятно един от най-добрите модели обувки с токчета на пазара тази година. Абсолютно зашеметяващ!
  1. Ниските дамски боти, известни с това, че са много подходящи за ежедневието. Можеш да ги носиш буквално с всичко и те няма да имат нищо против.
  1. Нискокачествени гуменки, които аз лично обичам да нося, защото те ме карат да се чувствам като обикновено момиче, което не съм. Просто нямам такъв баланс.
  1. Ботуши до коляното, които са направени за дълги разходки. Отиват там, където им посочи техния GPS. Тези ботуши са толкова удобни, стигат до коленете и идеално лепват на прасците и не се свличат надолу.
  1. Водонепропускливи ботуши за сняг, защото прясно падналия сняг може да бъде прекрасен за гледане, но не и за ходене по него. Неприятно е. Бъди подготвен.
  1. Елегантни дамски кубинки с ток за всеки, който се опитва да бъде еднакво елегантен и бунтар.
  1. Перфорирани ниски ежедневни обувки, които се предлагат в куп неутрални цветове. Със сигурност ще искте от всеки цвят.
  1. Боти с клиновидни токове, които са били изпратени от небето, за да помогнат на хората, които са на крак през целия ден. Те няма да допуснат краката да ви заболят.20d0264e938dc09807c28e498203cd92

Comments

comments