Още една купа за Сборная

„Сборная“- Благоевград стана регионален шампион на Kamenitza Фен Купа 2017 за областите Кюстендил, Благоевград и Перник. Тимът не допусна нито една загуба в седемте си мача по пътя към победата и отбеляза общо 24 гола на фона на само 6, вкарани във вратата им.Купата им бе връчена от бившия футболист на ЦСКА и областен председател на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов. Това е поредна купа за отбора от Благоевград през тази година. В отбора играят и бившите орлета Станислав Бачев и Емил Равначки.
Втори в класирането останаха момчетата от „Млади надежди“- Кюстендил. Финалният мач между тях и „Сборная“ беше много драматичен за радост на посетителите на стадион „Осогово“ в града на черешите, а „Сборная” победи с 3:1.Трети останаха миналогодишните регионални шампиони „Виктория“- Перник, а на четвърто място се класираха момчетата от „Зона Ц“- Благоевград.
Вратарят на „Виктория“ Тони Димитров беше обявен за „Най-добър вратар“, а „острието“ на „Сборная“ Емил Равначки получи титлата „Най-атрактивен състезател“. С почетна награда се сдоби и тимът на „Барса“- Кюстендил, който беше отличен като „Най-спортсменски отбор“.991-ratio-kiustendil (3)

Comments

comments