Общински Куклен театър Благоевград отваря врати за новия сезон с интересни представления и много изненади

DSC_0123

Общински Куклен театър- Благоевград отваря врати за новия сезон с много изненади. Актьорите и техните кукли ще бъдат на сцената всяка събота от 11:00 часа в салона на Куклен театър Благоевград, в бившия Младежки дом. Продължителността на спектаклите е около 50 мин, а билети за тях може да намерите на касата на Младежки дом.
През новият сезон предстои да бъдат показани нови и много различни представления с кукли, маски, чудновати костюми и пясъчни дворци. Куклен театър-Благоевград ще представи уъркшоп, който ще даде възможност на децата сами да изработят подаръците си, да развиват въображението си в сферата на приложното изкуство. Актьорите ще изненадат и най-малките зрители с поредица от представления за бебета. Още много изненади очакват гостите на общински Куклен театър Благоевград. През месец октомври малки и вече пораснали деца ще могат да посетят спектакъла „Рибарят и златната рибка“, който ще бъде представен на 14.10.2017 г. Представлението е дело на режисьорката Владислава Джамбазова, в ролите ще видим Десислава Чардъклиева и гост-актьора Константин Константинов. Това е една приказка за безкрайността на човешките желания, поставя въпроса – да имаш или да бъдеш, кое определя истинските стойности в живота?
Програмата продължава на 21 октомври, когато ще се играе „Халифът Щърк“, а на 28 октомври – „Талисманът Тропалан“. През месец ноември за малчуганите ще бъдат представени „Под гъбката“ на 4 ноември, „Виж колко е просто“ – 11 ноември, „Рибарят и златната рибка“ на 18 ноември, а през последната седмица на месеца „Халифът щърк“.

Comments

comments

About Велислава Янакиева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

поли

Катастрофата след изхода от Благоевград в посока Железница предзвика хаос на пътя, няма пострадали

Катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона край Благоевград затапи движението в двете ...