Областен съвет на БСП Благоевград организира дискусия „За делника на образованието”

22289786_176150002947591_4014390152755221546_o

Областен съвет на БСП Благоевград организира дискусия на тема „За делника на образованието”. Тя ще се проведе в Хоровата зала на Народно читалище „Никола Вапцаров“ в гр. Благоевград, на 10.10.2017 г/ вторник/ от 18:00 часа.

Специални гости на дискусията ще бъдат народния представител от ПГ на БСП за България- доц. д- р Николай Цонков- преподавател в “Университета за национално и световно стопанство“ (УНСС) , където разработва научно- практически анализи и експертизи в следните области: Геоикономика и регионално развитие. Друг гост на благоевградчани ще бъде и доц. д- р Атанаска Тенева, която е преподавател в Университета по хранителни технологии в Пловдив, Заместник-министър на образованието в 89-то правителство на България и член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Целта на дискусията е да се определят проблемите в сферата на образованието и има ли възникнали такива при прилагането на новия Закон за предучилищно и училищно образование на територията на област Благоевград.

Comments

comments

About Татяна Петлова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

избори

Ден за размисъл в Русия преди президентските избори

Събота е ден за размисъл в Русия преди президентските избори утре, които според всички прогнози ...