НЕ ЧЕТИ ТАЗИ СТАТИЯ!

positioning-your-business-on-ello-6-638

Ако заглавието беше „Прочети тази статия“, вероятността да я отвориш е толкова минимална, колкото е възможно аз да убия човек ( освен ако не си болен и се подчиняваш на внезапни команди). Все още можеш да затвориш страницата, нали знаеш? Местиш курсора на мишката в горния десен ъгъл и натискаш червения бутон с хикс в него. Изглежда си упорит, а аз имам твоето внимание. Достатъчно е да сложа „не“ пред всяко подчинително изречение и ти ще ми правиш напук. Сега НЕДЕЙ да миеш чиниите, инат такъв! (тук май няма да успея). Нека пристъпим към темата…

Петък вечер – парти вечер. Парти вечер – чалгата до дупка, очите на хикс, като бутона, който не натисна, бели прахообразни вещества летят във въздуха, нокаутираните се опитват да ги уловят и всички в заведението са „най-големите“. Така мога да опиша момчетата, които обитават така наречената ДИСКОтека. В описанието на момичетата мога да добавя само една нецензурна дума след „най-големите“. Ама те така разпускали след дългата и „изтощителна“ седмица.

Дали това е единственият вариант – употребяване на различни „медикаменти“, напиване до неузнаваемост, предлагане на тела срещу уикенд в Слънчака. Една мадама ми сподели: „Ама така бягам от реалността, забравям коя съм и се спасявам.“ Спасяваш се де, ама за една единствена вечер, а то едно спасяване… Живот без цели го наричам аз. Оп, извинявам се! И те си имат цел – докачването на ПЕТЪКА. Нека ви опиша обстановката и настроенията, които витаят в една подобна вечер.

Отваряш вратата, която едвам се държи на пантите си след поредния побой, и какво да чуеш – Азис, например. Оглеждаш се, вътре задимено, ама имаш чувството, че си се качил на буреносен облак. За момента всички са на сепаретата и се гледат като котки. След време вече има по няколко бутилки на масите, мацките въртят телата си, или поне се опитват, на балканския ритъм, момчетата ги зяпат отстрани и точат лиги. Голямо чакане от страна на силната част от обществото. Те вече искат да ударят джакпота, с какво повече да се доказват? Не е ли достатъчно скъпото уиски на масата?

Доскучава им и отскачат до тоалетната, а там какво да видим – непълнолетни се мляскат без никакво притеснение, че половинките им са в същото заведение. Май не знаят, че и целувката си е изневяра, ама пък е изживяване, каквото те не могат да имат през останалите дни от седмицата. Та, заключва се въпросният младеж в тоалетната – мъжката, женската… все тая. Изважда бялото прахообразно вещество, приличащо на брашно и се надрусва с още няколко негови „приятели“.

Към края на вечерта всичко е различно- можеш да видиш не само тийнейджъри да се натискат и не само в тоалетната. По това време – „когато вечерта придобие смисъл“ – дискотеката се превръща в нещо като публичен дом. Ама какво толкова, разсъбличайте се, не се притеснявайте. Стоя си отстрани и наблюдавам деградацията на младото поколение идиоти. И не само наблюдавам, а и се срамувам. Казвала съм: „НЕ го прави!“ и те правят напук. Инати!

На следващия ден всички спят до залез слънце, да се съвземат, че то не е лесно. Един вкъщи, друг в хотел… Когато еуфорията премине, чака се поредния петък, поредната мадама, поредното преживяване, поредния нацепен батка, а ако има банкноти в джоба, не е задължително да има оформено телце.

Добре! Давайте! Чакайте го, довлачете се до него, чакайте си вашите безсмислени преживявания, друсайте се като за последно и обиколете всички хотели. Сравнете се с равнището на земята и пропадайте все по-надолу. НЕ си поставяйте високи цели, НЕ се развивайте, НЕ търсете истинския смисъл на живота. НЕДЕЙТЕ!

Comments

comments