Необичайните плочки в интериора на банята

za-banqtaaКогато правим ремонта на банята всички влагаме усилия за да могат след крайният резултат всеки да ахне, когато го види. За тази цел могат да ни окажат помощ модерните керамични плочки за баня. Някои производители използват за тяхното създаване нови технологии благодарение, на които те показват необичайни свойства.

Добавете цвят на банята си

Ако ви трябват плочки за банята в момента има наистина страхотни видове. Пример за такъв е наскоро представеният на пазара модел „Дъга“. Уникалността на продукта не е видима на пръв поглед, защото, когато си купувате тези плочки за баня повърхността им всъщност е черна. Обаче когато ги сложите на стената в помещението и след това започнете своите водни процедури и насочите струята вода върху тях става истинско чудо – стената ще започне да прелива с различни цветове и нюанси на дъгата.

В продажба също така има и 3D-текстурирани продукти. Какво е това, с което тези керамични плочки за банята се отличават? Повърхността им е много важна, тъй като тя има няколко набраздявания. Това просто решение всъщност ни дава възможност да се насладим на ефектът на магията. Когато се излагат на светлина тези плочки, сякаш оживяват а фигурите изобразени на тях изглеждат блестящи и жизнени.

Покажете индивидуалността си – плочки за баня по поръчка от художника

Някои компании предлагат решение, което е за индивидуалисти, защото произвеждат керамични плочки за баня, на които нанасят всякакви изображения. Като рисунката изглежда странно, защото за нанасянето и се използва твърдо мастило. Това означава, че когато повърхността се нагрява, след това то се превръща в пара и оставя мистериозните си следи.

За любителите на лукса също има специални плочки за баня. Една от компаниите покрива продуктите си с истинско злато. Тези продукти предизвикват неволно уважение към благородния метал. Той е в състояние да бъде толкова многолик и да създава различни необичайни ефекти.

Източник: https://mebeli-za-bania.com/

Comments

comments

About Мариета Димитрова

Мариета Димитрова е главен редактор и собственик на информационна агенция Blagoevgrad News, работи и като репортер-кореспондент на "Господари на ефира". Бивш автор и водещ на сутрешно предаване по Регионална телевизия Око. Член на Асоциацията на европейските журналисти – България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

elektrik

Прекъсвания на тока в Благоевград, Кюстендил и Дупница

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области, информират от пресцентъра ...