Намушкаха трима младежи с нож пред дискотека в Благоевград

lineika1

Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград, съобщава БГНЕС. Инцидентът станал рано тази сутрин, към 05.30 часа, на ул. „Александър Стамболийски”. Две от момчетата са с рани в корема, третият има рана в бедрото. Към 8.10 часа двамата с прободни рани в коремната област са в хирургията на МБАЛ Благоевград. За единия от тях се предполага, че има засегнат вътрешен орган. Намушканият в бедрото пък минава втори път скенер. Тримата пострадали и приелите ги по-рано лекари в СПО отказват коментар относно случилото се.

По последни данни момчетата са на възраст 20, 21 и 25 години и са от петричкото село Скрът, от Луковит и от Велинград. Те са били част от приятелска компания, състояща се от 8 момичета и момчета, която е вървяла към стоянката на такситата в близост до Младежкия дом в Благоевград. Младежите са били нападнати от трима неизвестни нападатели, като само един от тях е нанасял ударите с нож.

По неофициална информация таксиметров шофьор е познавал нападателя и е дал името и адреса му на полицаите.

Comments

comments

About Татяна Петлова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

xf9139627d49a687693ce4757dbe18044_L.jpg.pagespeed.ic.rgAUw4sPR5

Великденски концерт в Разлог

Великден е най-големият християнски празник. Той възвеличава Божия син Иисус Христос и неговото възкресение. На ...