Наградиха „Учител на годината“ за 2017 в Дупница

IMG_6569

При изключително голям интерес премина днешната церемония по награждаване „Учител на годината“ в Дупница. Тържественото награждаване и концерт трябваше да се проведе на пл.Свобода, но заради лошото време бе преместено в театралния салон на ОбДТ „Ненвена Коканова“, който бе изпълен до краен предел от над 800 ученици, учители, родители и общественици. Сред гостите бяха председателят на ОбС-Дупница Емил Гущеров, бившите парламентаристи номер 1 в предишните мандати – Явор Тодоров и Михаил Панчев.

Смесен хор „Рилски звуци“ изправи на крака цялата зала с изпълнението си „Върви, народе възродени“ и даде старт на церемонията. „24 май е символ на достойнство и духовност, на самочувствие, че сме допринесли за образованост и културна независимост на всички славяни. Нека неугастващият творчески дух и желание за знание ни водят напред към нови успехи. Нека да продължим да предаваме на идните поколения българското слово, вярата и науката“, бе обръщението на Кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев към учители, ученици, просветни и културни дейци.

В музикалната програма се включиха ученици от всички училища в общината, с което вдигнаха настроението в залата.

Наградите в различните категории получиха: Румяна Гиргинова – учител в основното образование, Цвята Таслакова – учител в средното образование, Виолета Гоцева – учител в детската градина и Елисавета Данчева – учител в началното образование. Техните плакети и награди, бяха връчени от зам.кметът по социалните дейности в Община Дупница Крум Милев.

Comments

comments

About Татяна Петлова

One comment

  1. Стеф Стоянова

    Дано продажните директорки не изнудват децата да пазаруват от новата лафка в училището която е на Директорката Гергинова бивша дружинна по комунистическо ,чрез поставена фирма ..Внимавайте директорици че има София и ще замирише още веднъж ако кажете на детето ми да не си похапва от домашната храна.Оправете си камерите които не работат и не си мислете че друг не ви записва?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

поли

Катастрофата след изхода от Благоевград в посока Железница предзвика хаос на пътя, няма пострадали

Катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона край Благоевград затапи движението в двете ...