Медицинска техника и консумативи – иновациите размиват границата между смарт джаджи и здравана апаратура

ff

Стремежът за здраве и уелнес е в основата на съвременните технологични разработки и футуристичната притурка в техния облик и функции. Наблюдението на здравето  се издига на следващо ниво, с цел по-добро и навременно диагностициране и лечение на различни заболявания.

Иновациите в смарт джаджите позволяват на часовници, телефони и бижута да събират данни и здравни показатели, които се качват на сървъри. Никога не е било по-лесно за интелигентните устройства да следят в какво физическо състояние е техният притежател.

Революционните технологии, които се внедряват в модерните устройства размиват границата между медицинска апаратура и смарт джаджи. Съвременните устройства освен атрактивни аксесоари притежават и терапевтични възможности, които никога не сме си представяли.

Бъдещето е многообещаващо, очаква се нови приложения да бъдат разработени, които са достъпни за потребителите и които да се използват за сърдечна рехабилитация при пациенти, които наскоро са претърпели инфаркт. Например, вашият смарт часовник ще може да ви дава пълна информация за вашето сърдечно състояние и да отчита всички промени. Най-хубавото е, че всичко е достъпно, потребителите са максимално улеснени и могат да се снабдят с желаната медицинска техника онлайн.

Иноватори в областта на медицинската техника и оборудване е БТЛ Индъстрийз. Компанията, развиваща дейност и у нас предлага богат продуктов каталог за медицинска техника и консумативи БТЛ. Уреди разработени от компанията,сред които BTL Super Inductive System,BTL-6000 Microwave, BTL Omega уелнес ванаи други можете да видите на всички големи изложения за медицинска техника.

fff

Междувременно Philips представи нова разработка – SmartSleep шапка, която следи моделите на съня и спомага за засилване на периодите на дълбок сън, като обещава, че потребителите ще се събудят по-отпочинали и готови да започнат деня. А базираната в Калифорния Oska Wellness, представи ново устройство на базата на електромагнитно поле – Oska Pulse, предназначено за проследяване и облекчаване на мускулната болка.

f

Връзка между лекар и пациент не бива да бъде прекъсвана, а усъвършенствана. С напредъка на технологиите, това е възможно. Благодарение на иновациите, модерната медицинска техника и консумативи стават по-ефективни и продуктивни, като същевременно осигуряват  страхотно преживяване за пациента.

 

Comments

comments

About Велислава Янакиева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

33423442_1782486098455440_4453987467996954624_n

/СНИМКИ/ Притеснителна статистика: Ученици от Пиринско смятат, че дрогата ще им помогне да се реализират в живота, нареждат факторите „дисциплина“ и „труд“ сред по-маловажните

495 ученици от изследвани 780 деца в област Благоевград смятат, че основният фактор, от който ...