Катастрофа в тунел „Железница“ затруднява движението по главния път Е-79 между Благоевград и Симитли.

88 89

 

Катастрофа в тунел „Железница“ затруднява движението по  главния път Е-79 между Благоевград и Симитли

 

Ауди Q7  и Фолксваген поло са се ударили преди броени минути в тунел „Железница“.  Движението е затруднено и се образуват тапи.

Ограничено е движението по път I-1 Благоевград – с. Железница в посока Симитли, поради пътнотранспортното произшествие . Шофьорите на леки автомобили да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: Благоевград – Струмско – с. Железница, съветват хора, които се намират на мястото на инцидента.

Все още липсва информация за пострадали и на мястото се очаква пристигане на полицията.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ - www.api.bglima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

 

Comments

comments

About Мариета Димитрова

Мариета Димитрова е главен редактор и собственик на информационна агенция Blagoevgrad News, работи и като репортер-кореспондент на "Господари на ефира". Бивш автор и водещ на сутрешно предаване по Регионална телевизия Око. Член на Асоциацията на европейските журналисти – България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

поли

Катастрофата след изхода от Благоевград в посока Железница предзвика хаос на пътя, няма пострадали

Катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона край Благоевград затапи движението в двете ...