Празник на водата събра талантливите деца на Благоевград. Една инициатива на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград и Радио Благоевград

Под мотото „Природата за водата – природосъобразни решения за водите” „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград отпразнува Световния ден на водата и своя професионалния празник. Радио Благоевград е партньор на събитието, което се проведе в единствения Музей на водата в България.

Програмата бе насочена предимно към подрастващите, а целта на празника е да се ангажира вниманието на децата, да се провокира тяхната любознателност и да се активира у тях истинска загриженост към пестенето на водата.
Радио Благоевград и „Водоснабдяване и канализация” ЕООД обявиха национален фотографски конкурс „Песента на водата“, който има за цел да се провокира творческия поглед към водното богатство на Югозападна България. В него може да вземат участие както любители, така и професионални фотографи.

Comments

comments

About Татяна Петлова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

30850159_2078239008871686_802911867_o

СКОБ „Младост“ с призови отличия от спринтовата щафета на Държавното първенство по ориентиране

СКОБ „Младост“- Благоевград се прибра със сребърни медали от спринтовата щафета на Държавното първенство по ...