Защо да се регистрираме в Ефбет

efbet-logo

 

Българската компания за онлайн залози EFbet предлага на своя сайт множество спортни събития, на които може да залагате веднага след регистрация в Ефбет. Ефбет е много популярна марка в спортните среди. Те са сред лидерите на българския пазар в онлайн залозите. Букмейкърът се наложи на пазар в последните 2-3 години най-вече заради рекламата, която си прави в света на спорта у нас. Efbet поддържа много спортни клубове и те се рекламират усилено чрез тях. Надали ако сте фен на отбор от Първа лига не знаете за Ефбет, защото тяхното лого е по стадионите и на клубните фланелки на отборите. Компанията също така спонсорира водещите волейболни и баскетболни отбори, така че безспорно е много добре известна. Ефбет се доближава до най-добрите букмейкъри, като предлага много добри спортни залози с високи коефициенти. В техния сайт също може да играете казино игри и виртуални спортове (тенис, футбол, баскетбол и др.)

 

За да залагате в Ефбет или да играете други хазартни игри, трябва да се регистриратe. Откриването на Онлайн сметка в букмейкъра е много лесна задача. Ако решите веднага да се регистрирате, до пет минути акаунтът ви ще бъде готов. За регистрация в Ефбет натиснете бутона в техния сайт „Регистрация“. Заедно с бутона за вход те са ситуирани горе вдясно на началната страница. При регистрация вие предоставяте личните си данни на букмейкъра, които се пазят и не се дават на други лица. Ефбет спазва политика за конфиденциалност, иначее няма как да оперират легално в България. При регистрация в Efbet се въвеждат данни като лични имена, адрес (град, държава), пощенски код, телефон и т.н. Също сте задължени да си изберете потребителско име и парола, с които може да влезете в сайта. Важно е да запишете и активен имейл при регистрация, защото Ефбет използва електронната си поща, за да ви уведомява понякога. Например когато направите депозит, вие получава и-мейл за успешното депозиране на средства, както и когато теглите пари от сметката си. Така винаги може да разберете, ако някой друг има достъп до акаунта ви и злоупотреби с него. При завършване на регистрацията си също ще получите и-мейл от екипа на букмейкъра, с който сте приветствани като нов играч.
Като стана въпрос за екипа на Ефбет, за техния сайт работят единствено професионалисти, които са добре обучени и ще ви помогнат по всяко време. Ако понякога сте в затруднено положение относно даден залог или коефициент за някой мач, винаги може да попитате чрез услугата „Чат на живо“ в сайта на Ефбет. Също така може да се обадите и на безплатен телефон, който е изписан на началната страница горе в зелената лентичка. Оттам може да се настройва езика на сайта, а също така имате директен бутон и за чат на живо.

В Efbet може да залагате на много видове спорт. Буквално тук ще намерите на ден над 500 спортни събития. Дори в събота и неделя те са още повече, защото тогава футболните срещи се увеличават. В Ефбет залозите се правят на високи коефициенти и това е положително за всеки играч. Пазарите на спортните събития са разнообразни и има някои, които се отличават от другите сайтове. Букмейкърът има куп специални залози, най-вече свързани с българските мачове. За пример през миналия сезон в Ефбет имаше пазар дали Жуниор Мапуку или Джейми Варди ще вкарат повече голове през уикенда. Мислите ли, че ще откриете подобен атрактивен залог в друг букмейкъра? Разбира се, че не! Ето защо Ефбет е водещ сайт за спортни залози в България и има много потребителите, сред които може да бъдете и вие!

Comments

comments