Застрахователна компания „Олимпик“ откри Генерална агенция в Благоевград

DSC_00151

Застрахователна компания „Олимпик“ – клон България КЧТ откри офис на Генералната си агенция в Благоевград.

Откриването се случи миналата седмица, на стилно Street party. Събитието уважиха банкери, колеги от застрахователни дружества и клиенти.

Специален гост бе Славей Илиев, мениджър продажби за Южна България. Той поздрави гостите с кратко слово и пожела ползотворна и успешна работа на благоевградския офис, който притежава голям портфейл от потeнциални клиенти и още с отварянето даде заявка за лидерство в бранша.

Мисията на Застрахователна компания „Олимпик“ се съдържа в нейното мото «Европейско качество, коректност и сигурност». Именно това предлага „Олимпик“ вече осем години на българския застрахователен пазар.

Застрахователи, финансисти, инженери и лекари обединяват своите усилия за управление на застрахователните процеси по съвременни европейски стандарти. За качеството на предлаганите услуги дружеството гарантира с прецизно подбран екип от професионалисти с богат опит в застрахователната теория и практика. Прилагайки нови, разнообразни застрахователни продукти и модерни технологии в областта на застраховането ние постигаме бързина, качество и коректност в отношенията. Залагайки на утвърденото, като добри практики, което се предлага на българския пазар, компанията осигурява най-доброто качество и висока сигурност за застрахованите, по отношение тяхното здраве, финансови и материални ценности.

Застрахователната компания предлага много конкурентни цени и със сигурност това ще се окаже огромно предимство за бързо развитие на новия офис, който се намира в Благоевград на ул. Кръстьо Асенов 4 /на гърба на Американския университет/.

DSC_0009

Comments

comments