„Дар от сърце“ – коледен базар на ОУ „Никола Парапунов“, гр. Разлог

1708c39d721a2e75782a515dd756c9d5_L

Коледни сувенири, картички, сурвачки, сладкиши и питки бяха изложени на благотворителния базар „Дар от сърце“, организиран от ОУ „Никола Парапунов“. Изделията са изработени от учениците на училището, с помощта на своите родители.
Събраните средства от базара ще бъдат дарени за лечение на малката Мартина от град Банско и на ученици от основното училище.

Благотворителният коледен базар „Дар от сърце“ се организира за 13-та поредна година. Всеки път възпитаниците на училището с ентусиазъм и гордост изработват празнични изделия, за да помогнат на деца в нужда. Тази година учениците от IVа, VIа, VIб и VIв клас, заедно с техните класни ръководители г-жа Гюрова, г-жа Парева и г-жа Панкова изработиха прекрасните изделия, които за кратко време бяха закупени от жители и гости на Разлог.

Comments

comments

About Татяна Петлова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

picc144-13

Сдружение на Югозападните общини проведе Общо събрание днес. Кметът на Кресна се „въздържа“ при гласуването за избор на председател

Управителният съвет на Сдружение на Югозападните общини свика Общо събрание, което  се проведе днес  от ...