Випускниците от Факултета по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ получават дипломите си днес

юзу_блград

Днес от 14:00 часа в Аулата на Учебен корпус 1 ще се проведе церемония по случай връчването на дипломите на випуск 2017 от Факултета по изкуствата.
Пред старта на своята реализация са дипломанти от специалностите „Промишлени изкуства – мода“, „Изобразително изкуство“, „Филмов и телевизионен монтаж“, „Културология“, „Култура и медии“, „Българска народна хореография“, „Актьорско майсторство“, Филмова и телевизионна режисура“, „Изпълнителско изкуство /поп и джаз пеене/, „Педагогика на обучението по музика“, „Педагогика на музикалното изкуство“, „Маркетинг и реклама в модния дизайн“, „Педагогика и социален формат на изобразителните изкуства“, „Актьор за кино и телевизия“ и „Хореографска режисура“.
Дипломите ще връчи деканът на факултета проф. д.изк.н. Йордан Гошев. По традиция отличниците на випуска ще получат и плакет на университета за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Comments

comments

About Татяна Петлова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

picc144-13

Сдружение на Югозападните общини проведе Общо събрание днес. Кметът на Кресна се „въздържа“ при гласуването за избор на председател

Управителният съвет на Сдружение на Югозападните общини свика Общо събрание, което  се проведе днес  от ...