Випускниците от Факултета по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ получават дипломите си днес

юзу_блград

Днес от 14:00 часа в Аулата на Учебен корпус 1 ще се проведе церемония по случай връчването на дипломите на випуск 2017 от Факултета по изкуствата.
Пред старта на своята реализация са дипломанти от специалностите „Промишлени изкуства – мода“, „Изобразително изкуство“, „Филмов и телевизионен монтаж“, „Културология“, „Култура и медии“, „Българска народна хореография“, „Актьорско майсторство“, Филмова и телевизионна режисура“, „Изпълнителско изкуство /поп и джаз пеене/, „Педагогика на обучението по музика“, „Педагогика на музикалното изкуство“, „Маркетинг и реклама в модния дизайн“, „Педагогика и социален формат на изобразителните изкуства“, „Актьор за кино и телевизия“ и „Хореографска режисура“.
Дипломите ще връчи деканът на факултета проф. д.изк.н. Йордан Гошев. По традиция отличниците на випуска ще получат и плакет на университета за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Comments

comments

About Татяна Петлова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

facbook

Facebook с центрове за дигитално обучение в Европа

Facebook открива три центъра за дигитално обучение в Европа. Целта е в тях да се ...