/ВИДЕО/ Синдикалистката Бонка Ичкова: Днес още колеги са получили предизвестията си без знанието на синдикатите!

На 26 септември областният координатор на СБУ и председател на ОбКС на СБУ Бонка Ичкова изпрати писмо до министър – председателя на РБългария Бойко Борисов, министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, д.ик. . Янка Такева – председател на СБУ към КНСБ, председателя на СО към КТ „Подкрепа“, двама народни представители – Даниела Савеклиева и Николай Бошкилов, кмета на Благоевград д-р Атанас камбитов и началника на РУО – Благоевград Ивайло Златанов.

В протестното си писмо Бонка Ичкова изразява тревога, породена от ситуацията в ЦЛТРДБ в Благоевград, а обществената реакция след него бе бурна. За да разберем повече за случващото се в центъра от първо лице, се срещнахме с Ичкова. Вижте какво сподели тя в откровено интервю за Благоевград Нюз:

Comments

comments

About Велислава Янакиева

2 comments

  1. Александрова

    Поздравления за смелостта на синдикалния лидер г-жа Ичкова да каже истината! Ако имаше повече такива лидери, които не се страхуват да изкажат публично истината за нещата, които се случват в страната ни, струва ми се, че нещата в страната ни ще тръгнат към по-добро. Но трябва да има и кой да подкрепи тези лидери тогава, когато говорят истината. Поздравления още веднъж!

  2. ,Още колко време ще ни забавлявате с луди бабички?! Ама забравих, че вашата медия е червена. Само дето като дойдат синдикатите при , да ви видим тогава… Надухте ни главите с тая Бонка, всички я знаем, че е хратутница и не е свършила работа за пет стотинки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

поли

Катастрофата след изхода от Благоевград в посока Железница предзвика хаос на пътя, няма пострадали

Катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона край Благоевград затапи движението в двете ...