Бивш спортен журналист и общински съветник става треньор в ДЮШ на Беласица

Бившият спортен коментатор Борислав Тренчев става треньор в детско юношеската школа на Беласица Петрич. Той ще води подготвителна група за деца родени през 2010-та година. Тренчев бе и общински съветник, а също така и член на УС на Беласица Петрич. Учител е в III ОУ " Гоце Делчев" в южния град. Любителите на футбола го помнят като коментатор на Дарик радио и Гонг от много мачове на Беласица и Вихрен Сандански , в периода когато и двата отбора бяха част от А група.

Оценка

Рейтинг: Оцени първи

Бившият спортен коментатор Б1532161_902142183129239_1160798239951400030_nорислав Тренчев става треньор в детско юношеската школа на Беласица Петрич. Той ще води подготвителна група за деца родени през 2010-та година.
Тренчев бе и общински съветник, а също така и член на УС на Беласица Петрич. Учител е в III ОУ “ Гоце Делчев“ в южния град. Любителите на футбола го помнят като коментатор на Дарик радио и Гонг от много мачове на Беласица и Вихрен Сандански , в периода когато и двата отбора бяха част от А група.

Comments

comments

About Велислава Янакиева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x

Виж още

поли

Катастрофата след изхода от Благоевград в посока Железница предзвика хаос на пътя, няма пострадали

Катастрофа на главен път Е-79 в района на полигона край Благоевград затапи движението в двете ...